Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Magisk
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Mobil flották
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Én is lógtam itt egy titkosítatlan hálón, amíg nem volt netem. Gondoltam visszatermelem a rendszerbe azt, amit kivettem belőle.

Ez a láma, aki nem titkosította a netet, simán le is tiltotta azoknak a MAC-jét, akik órás letöltéseket kezdeményeztek. Persze MAC-et lehet cserélni, meg minden, de érdekes módon megértették az üzenetet.
Ettől a csávótól akadtam igazából ki, aki látja, hogy átraktam a gateway IP-t a defaultról, átírtam a default SSID-t, meg a belső domaint, de azért hülyének néz, és azt hiszi, az adminjelszót nem cseréltem le...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Crimson Desert
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Magisk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition & TH8A váltó egyben (PC)
- ASUS ROG Ally X
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest