- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hát gyerekek, bocs hogy telefosom semmivel az OT-t, de kínomban nem tudok mit csinálni itt idebent. Még negyedórát kell kibírnom, de rettenetes nehéz. Az utolsó percek telnek a leglassabban. És még át kell vergődnöm a szörnyűséges cserebogár-kommandón. Nem szeretném ha kivernék a szemem mint tegnap. Vagy összevissza mászókaként használnának. Régen általánosban lejártunk a játszótérre szünteben, leráztuk a fáról őket, majd teletömködtük a zsebünket, és úgy riogattuk a csajokat. De az igazi riadalom akkor volt, mikor már órán a ki nem ürített zsebből elkezdtek szanaszét mászni a melegben. Akkor még szerettem fogdosni őket, most már azt sem bírom ha mászkálnak rajtam. Ne tegyék. Én se mászkálok rajtuk.
Még mindig 8 perc. Áh, ki kéne lépni, mert tuti az uccsó pillanatban jön be egy zsibbadt csúnya hívás. Nemmm akarom.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest