- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
athomi
veterán
ha félreértetted, akkor most mondom, hogy én nem azért írtam, hogy most jól megmondjam neked
mondjuk ezt, így személyes, közvetlen kapcsolat nélkül elég nehéz leszűrni, de hidd el
viszont részetekről én úgy érzem, hogy eléggé lel tettem blamálva, főként a technikustól
egyébként attól ,hogy nem veszek fel nyáron hosszú ruhát, attól még nem hinném, hogy nagyobb életveszélyben lennék, mint az aki felveszi
aki meg a bukósisakot írta nekem annak meg mondom, hogy keressen vissza egy hsz-omat és meglátja, hogy írtam, hogy életet menthet...nem baj, néha én is elsiklok egy-két lényegtelen hsz fölött aztán csak írok (velem is esett már meg bár próbálok rá figyelni)
egyébként elég sokan robiznak rövidbe nyáron, bár felétek nem tudom, hogy szoktak
én debreceni vagyok
amúgy hagyjuk a témát, mert nem hiszem, hogy vitafórumban vagyunk (nem mintha a normális hangnembe vett vitától meghátrálnék, sőt...)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs