- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Senki sem mondta, hogy kötelező bekapcsolódni, mellesleg a baromi hosszúban benne van hogy a space javítást hogy lehetett volna megcsinálni (az számomról csak egy teszt volt hogy van-e, aki elolvassa, nem igen volt, ennyi. Aztán volt, aki beszállt, folytattuk, ez van. Nem mindden témához kell mindenkinek hozzászólnia)
-
BlacKSouL
addikt
Képzeld mi történt azokkal a postokkal amiben egybeírtak mindent a kedves júzerek: nem olvastam el. Bár kommenteztem, ''ráreagálva''
(szakszó) [link] , ugyanakkor fenntartom, hogy bizonyos kereteken belül lehet marháskodni, de ha nem tetszik átgörgetsz rajtuk mint én.
De ha már azt kérded: beleillik-e a fórum/oldal arculatába az ilyen szintű ''hülyéskedés''
Amíg nem a szakmai cikkekben, topikokban van, addig sztem igen. Amíg még nem válik unalmassá.
Szerintem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eredeti játékok OFF topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BMW topik
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: MárkaLánc
- iPad topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(szakszó)