Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
megközelítés kérdése. mint az köztudott, én alapból utálom a wint, az egész májkrémszoftot leginkább lángokban szeretném látni, úgyhogy meggyőzhetelen vagyok
felőlem lehet ilyen progi, hogy én mostanában nem fogom használni, az biztos. ha visszakapom a gigás memmodulomat, akkor lehet, hogy telepítenem kell egy rendszert, de hogy az nem win lesz, arra tekintélyes mennyiségű pénzt fel mernék tenni.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
felőlem lehet ilyen progi, hogy én mostanában nem fogom használni, az biztos. ha visszakapom a gigás memmodulomat, akkor lehet, hogy telepítenem kell egy rendszert, de hogy az nem win lesz, arra tekintélyes mennyiségű pénzt fel mernék tenni.