Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na itten van már a hétvége, megjött, eljött. Sokáig vártunk rá, de nem hiába. Holnap ünneplés, koncert, végre valami pezsgés, valami mozgás. Valami pengés megoldás.
Reggel gyors vizsga, aztán kis okítás féleség, majd pedig... zzzááámmm. Irány Pest, ahol várnak a haverok. Bulik. Fényes vacsorák. Rák. Egyéb finomságok. Aztán eljő az este, s hangos koncert zaját szállítja elfelé a szél. Törzsrajongó vagyok, megbecsült pártoló tagja a zenekarnak, a kevesek egyike aki nyílt színen, emberek előtt is vállalom hogy rajongó vagyok. És ezt a zenekarvezető mondta. És én erre büszke vagyok.
Tehát Mraktöcs koncert szombat este: [link] Én ott leszek! Mi ott leszünk! Ti ott lesztek?
Aktív témák
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Robot fűnyírók
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LENOVO LOQ 15ARP9 - RYZEN 7 7435HS / RTX4050 / 24GB RAM / 512G NVMe / 15,6 FHD IPS 144Hz (bontatlan)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest