Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
''Amíg meg nem állít azt se tudja ki ül az autóban.''
Jobb helyeken már rendszám alapján leellenőrzik az autót, a tulajdonosát, korábbi kihágásait akár egész életére visszamenőleg... a minden rendőrautóban megtalálható hordozható személyi számítógép és a rendőrségi adatbázis segítségével. Ok nélkül meg nem állítanak meg senkit, viszont ha okot akarnak keresni, akkor mindenkiben lehet.
-
troland26
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem a legviccesebb az volt amikor a 13. kerületben megállított a rendőr hivatalosan odalépett kérte az iratokat, aztán a társa oda szólt neki ,hogy menni kell (én még mindig a papírokat kerestem) erre a rendőr kb. 15 centire nyomta a fejét az enyémhez ''biztos ,hogy meg vannak a papírok'' mondom neki természetesen erre elfordúlt tett egy lépést a járőrautó felé majd vissza pördűlt felém és összehúzott szemekkel kérdezte ''de tutira '' én csak bólintottam annyira meglepett a reakciója . Utána beszállt a kocsiba és elviharzott én még vagy 2-3 percig ültem vigyorogva a kocsiba aztán én is elindultam .

-
burgatshow
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/kep/faces/banplz.gif)
A statisztikában legalább egyet értek veled!
A többit meg leszarom, mert szerintem meg nincs igazad, de tudod már nem is érdekel... Nem megyek bele egy örökkön örökké folytatható vitába.
Mellesleg, ha neked így most jobban tetszik, akkor igen nyertél én meg berágtam és társai. Lehet jönni a szánalmas dumákkal.
Bővebben link, ahogy Vladimir szokta mondani...
Aktív témák
- LENOVO ThinkPad T14 Gen 2i - i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung S22 Ultra 8/128Gb
- Motorola G05 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HP Elitebook 840 G10 újszerű burkolat - 14" hibás kijelző, i5 1335U, 16GB RAM, 256GB SSD
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A többit meg leszarom, mert szerintem meg nincs igazad, de tudod már nem is érdekel... Nem megyek bele egy örökkön örökké folytatható vitába.