Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
''Amíg meg nem állít azt se tudja ki ül az autóban.''
Jobb helyeken már rendszám alapján leellenőrzik az autót, a tulajdonosát, korábbi kihágásait akár egész életére visszamenőleg... a minden rendőrautóban megtalálható hordozható személyi számítógép és a rendőrségi adatbázis segítségével. Ok nélkül meg nem állítanak meg senkit, viszont ha okot akarnak keresni, akkor mindenkiben lehet.
-
troland26
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem a legviccesebb az volt amikor a 13. kerületben megállított a rendőr hivatalosan odalépett kérte az iratokat, aztán a társa oda szólt neki ,hogy menni kell (én még mindig a papírokat kerestem) erre a rendőr kb. 15 centire nyomta a fejét az enyémhez ''biztos ,hogy meg vannak a papírok'' mondom neki természetesen erre elfordúlt tett egy lépést a járőrautó felé majd vissza pördűlt felém és összehúzott szemekkel kérdezte ''de tutira '' én csak bólintottam annyira meglepett a reakciója . Utána beszállt a kocsiba és elviharzott én még vagy 2-3 percig ültem vigyorogva a kocsiba aztán én is elindultam .

-
burgatshow
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/kep/faces/banplz.gif)
A statisztikában legalább egyet értek veled!
A többit meg leszarom, mert szerintem meg nincs igazad, de tudod már nem is érdekel... Nem megyek bele egy örökkön örökké folytatható vitába.
Mellesleg, ha neked így most jobban tetszik, akkor igen nyertél én meg berágtam és társai. Lehet jönni a szánalmas dumákkal.
Bővebben link, ahogy Vladimir szokta mondani...
Aktív témák
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A többit meg leszarom, mert szerintem meg nincs igazad, de tudod már nem is érdekel... Nem megyek bele egy örökkön örökké folytatható vitába.