Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz Winner_hun #3780 üzenetére

Mer' eddig meg nem avvót? :((( :D
    Nekem is települt, de nem nyöszörgött még hálistennek, remélem nem is fog. Aszondta településnél, hogy ''NA vazze, mostmá' aktiváltad vagy érvényesítetted vagy miaszar a példányodat, ha majd jelentkezek, akkor már nem lesz érvényes ez az izéd, vagy lesznek más mindenféleségek, vagymi'' Eddig nem könyörgött semmiféle regisztrációért, vagy aktiválásért, meg semmiért, a havi frissítésnél lefutott az eddigi Valódielőnyellenőrzőprogram, aztán frissítgetett. Nemtom most mi lelte. Na de mindegy is, én elolvastam a licenszfeltételeket, azt írták, mindent megtudnak a program által mostantól rólad, azt is mikor jársz szarni, vagy hányszor fekszel össze az asszonnyal, de persze ez szerintük csak annyit jelent, hogy semmilyen személyes adatot nem ellenőriznek, pláne nem tartanak meg.
    Mindegy, lényeg hogy már eredeti. Nekem az is volt..

Mondjuk az vicces, hogy ha nem soktízezerért megvett oprendszert használsz, akkor szerintük TE vagy az áldozat, és nem ők... :DDD Csak azt nem értem, akkor miért nem kárpótolják azokat, akik áldozattá váltak, és miért büntetik. ;]

[Szerkesztve]

Aktív témák