- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
Ez a nemsemmi!

[link] -
Agyasima
őstag
ladybug, peterkeT: köszi, akkor keresek családsegítőt, asszem.
-
Agyasima
őstag
Van vagy 300 liter használt és még használható ruhanemű idehaza használaton kívül. Mely szervezetek fogadnak ruhaadományt? Vöröskereszt honlapja gagyi, Máltai Szeretetszolgálatnak írtam mailt, de még nem válaszoltak. Valakinek ötlete? Szegeden kellene...
-
Agyasima
őstag
válasz
csapos2
üzenetére
Most mondd meg! Elég elb@szott egy álom volt az tény!
Nemtom milyenfajta gonoszok voltak, de tisztán emléxem, hogy még a tár cseréléséhez szükséges kioldópöcök is ''Hello Kitty''-s volt!
Aztán felébredtem, de nem lógott a kezem a bilibe, hanem csörgött a telefonom... ki kellett volna kapcsolni. Lehet, hogy az álom végére egész kis fegyverarzenál ragadt volna a fejembe. Mind ''kitty''-s. Mekkorát kaszálhatnék vele! 
És most lefexem aludni... -
Agyasima
őstag
Szerintetek jól vagyok? Álmomban még egy ennél is ''Hello Kitty''-sebb pisztollyal lövöldöztem gonosz emberekre egy ultramodern fedett wellness-fürdőben.
![[kép] [kép]](http://i12.photobucket.com/albums/a243/kustomqueenie/hello_kitty_gun.jpg)
-
Agyasima
őstag
UTP kábelt meddig lehet kihúzni maximum, hogy még hassználható maradjon? Hány méter után nő a jelveszterség jelentősen?
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Xbox One 500GB hibátlan állapotban
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nemtom milyenfajta gonoszok voltak, de tisztán emléxem, hogy még a tár cseréléséhez szükséges kioldópöcök is ''Hello Kitty''-s volt!