Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
Ez a nemsemmi!

[link] -
Agyasima
őstag
ladybug, peterkeT: köszi, akkor keresek családsegítőt, asszem.
-
Agyasima
őstag
Van vagy 300 liter használt és még használható ruhanemű idehaza használaton kívül. Mely szervezetek fogadnak ruhaadományt? Vöröskereszt honlapja gagyi, Máltai Szeretetszolgálatnak írtam mailt, de még nem válaszoltak. Valakinek ötlete? Szegeden kellene...
-
Agyasima
őstag
válasz
csapos2
üzenetére
Most mondd meg! Elég elb@szott egy álom volt az tény!
Nemtom milyenfajta gonoszok voltak, de tisztán emléxem, hogy még a tár cseréléséhez szükséges kioldópöcök is ''Hello Kitty''-s volt!
Aztán felébredtem, de nem lógott a kezem a bilibe, hanem csörgött a telefonom... ki kellett volna kapcsolni. Lehet, hogy az álom végére egész kis fegyverarzenál ragadt volna a fejembe. Mind ''kitty''-s. Mekkorát kaszálhatnék vele! 
És most lefexem aludni... -
Agyasima
őstag
Szerintetek jól vagyok? Álmomban még egy ennél is ''Hello Kitty''-sebb pisztollyal lövöldöztem gonosz emberekre egy ultramodern fedett wellness-fürdőben.
![[kép] [kép]](http://i12.photobucket.com/albums/a243/kustomqueenie/hello_kitty_gun.jpg)
-
Agyasima
őstag
UTP kábelt meddig lehet kihúzni maximum, hogy még hassználható maradjon? Hány méter után nő a jelveszterség jelentősen?
Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Elgato Stream Deck Mini
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 236V 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nemtom milyenfajta gonoszok voltak, de tisztán emléxem, hogy még a tár cseréléséhez szükséges kioldópöcök is ''Hello Kitty''-s volt!