Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Bemutatkozott az Oppo Find X9s és a Pro is, de nem ugyanott lesznek kaphatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Én is be akartam Rékust vinni az oviba, de azt mondták zárt körű lesz, és az is lett. De a karácsonyi ünnepségre bemehetnek a szülők is. Ki is használom az alkalmat.
erdey_a (#4933): Vagy elefánt vagy. A minap láttam egy dokumentumfilmet az elefántokról. Hát acsordahímnek mekkora van.
Szó szerint a földön húzta.
ngabor2: Nálam csökkenőre van beállítva. Ez most akkor baj? -
tbs
addikt
Megnézném az alaplapi zaját, oszt ha nem 1000x jobb, mint a Live, akkor Live. Más irányból közelítve: akármelyik Live-ot láttam eddig, A/D D/A átalakítás, gyorsan egymás után, és saját magán belül(!) órajelhibás volt. (Output puffert gyorsabban fogyasztotta, mint ahogy a inputot töltötte.) Amúgy tök ''szép'' hangja van.
Alaplapi pedig nem tévesztett. Taktra úgy működött, ahogy elvárta az ember. -
parandroid
félisten
Érdekes, a konyhafelelős bevonása után is ugyanez volt a közös családi álláspont nálunk is. Egyébként azért is nem cseréltünk tűzhelyet, mert bár szeretnénk, de pillanatnyilag eléggé a végén van a beszerzési listának, jórészt éppen újszerű állapotának köszönhetően, habár szépnek semmiképpen sem mondható.
p -
csapos2
addikt
Nem egészen. Ez itt É.K. Magyarország, munka alig van, lakáshitel törlesztőrészlet viszont igen.
Nem nagyon tudok ugrabugrálni.
És akkor, még én be foghatom a számat, mert közalkalmazott vagyok, viszonylag biztos helyen, de az asszonykám válalkozónál van, állandó szemétkedésnek kitéve.
Node nem panaszkodok többet, csak kijött belőlem. -
ngabor2
nagyúr
számomra az, hogy úgy van megoldva, hogy nem tudom kihasználni értelmesen. nagy címleteket adnak, vagy ha a munkáltató eléggé utánajár, akkor adnak kisebbet. de vissza nem adnak belőle sehol. olyan megkötéseket tesznek bele, hogy sokaknak macerásabb vele élni, mint kp-ban kifizetni a dolgokat.
de amit fájlalok, ha igaz: megszűnik az internet-előfizetési lehetőség. pedig direkt csak ezért kötöttem 1 éves hűséget, hogy utána fizeti a cég. megszűnik az adómentesség, tehát az egész kap egy nagy pofont, csak az alap megy ki, aztán álljon meg a ház.
huh, asszem gyorsan leállok, mert ez már politika...
az, hogy neked jó, annak én csak örülni tudok. de emellett igazán hagyhatnának benne olyat, ami másnak is jó, aki pl. egyedül él, nem akar menni szállodába, nem szeret színházba, komolyzenei koncertekre, operába járni, viszont szeretné, ha az (amúgy európai szinten irreálisan magas) internetszámláját nem a már egyszer alaposan adózott pénzéből kellene kifizetni.
remélem csak rémhírek...
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 26
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS A21 Plus TG ARGB fekete
- Professzionális weboldalt készítünk, ami nem csak jól néz ki hanem ügyfeleket is hoz!
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Apple iPhone 8 64GB Rose Gold Megkímélt állapot 83% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szó szerint a földön húzta.

még nem jött be a kép, ami miatt nem kellene hallgatni. addig meg lehet, hogy haza is megyek.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Alaplapi pedig nem tévesztett. Taktra úgy működött, ahogy elvárta az ember.