- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
számomra az, hogy úgy van megoldva, hogy nem tudom kihasználni értelmesen. nagy címleteket adnak, vagy ha a munkáltató eléggé utánajár, akkor adnak kisebbet. de vissza nem adnak belőle sehol. olyan megkötéseket tesznek bele, hogy sokaknak macerásabb vele élni, mint kp-ban kifizetni a dolgokat.
de amit fájlalok, ha igaz: megszűnik az internet-előfizetési lehetőség. pedig direkt csak ezért kötöttem 1 éves hűséget, hogy utána fizeti a cég. megszűnik az adómentesség, tehát az egész kap egy nagy pofont, csak az alap megy ki, aztán álljon meg a ház.
huh, asszem gyorsan leállok, mert ez már politika...
az, hogy neked jó, annak én csak örülni tudok. de emellett igazán hagyhatnának benne olyat, ami másnak is jó, aki pl. egyedül él, nem akar menni szállodába, nem szeret színházba, komolyzenei koncertekre, operába járni, viszont szeretné, ha az (amúgy európai szinten irreálisan magas) internetszámláját nem a már egyszer alaposan adózott pénzéből kellene kifizetni.
remélem csak rémhírek...
Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- nVIDIA Geforce-osok baráti köre
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Sorozatok
- Synology NAS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest