Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
no, így bízzon az ember az off-ban... elmegy dógozni (igen, néha azt is szoktam...), erre írtok egy oldalt...
a taliról: a winner által linkelt tábor is szülinapi buli lesz, mindjárt kettő is
de előtte szerintem lesz debreceni zoltán-nap, mert idén nagyon jó volt. esetleg valamikor májusban, vagy bármikor min. 1 helyi főzőcske, meg lövöldözés, mert az is nagyon jó volt. meg sok-sok kisebb-nagyobb összejövetel, ezenkívül nagyszámú kislétszámú is. és ez csak debrecen... ritka az a hét, hogy debrecenben nincs ph-s összejövetel. és ez csak az a része, amiről én tudok...
Aktív témák
Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Synology NAS
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de előtte szerintem lesz debreceni zoltán-nap, mert idén nagyon jó volt. esetleg valamikor májusban, vagy bármikor min. 1 helyi főzőcske, meg lövöldözés, mert az is nagyon jó volt. meg sok-sok kisebb-nagyobb összejövetel, ezenkívül nagyszámú kislétszámú is. és ez csak debrecen... ritka az a hét, hogy debrecenben nincs ph-s összejövetel. és ez csak az a része, amiről én tudok...