Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hogy az a ... '..ssza meg má'

ALighanem jön a bölcsességfogam, vagy efféle, mert úgy meg van dagadva az ínyem és a környéke, pont ott ahol összeér az alsó és a felső állkapcsom, a hajlatban, de ami a laegrosszabb, hogy a pofazacskóm húsa emiatt közészorul a felső utolsó fogam, és az alul az utolsó bölcs.fogamat még borító íny közé, és annyira fáj, hogy teljesen kész vagyok. És most hogy már párszor jól összeharaptam, már szinte sebes, és még dagadtabb, úgyhogy már nem bírom összezárni a fogam. A kaját meg alig megrágva nyeldesem, inkább csak jól megnyálazom. Teljesen kikészít. Nem tudok józan fejjel gondolkodni, ez teljesen háttérbe szorít mindent, és ez szörnyen bosszant
Pedig csupa jó dolog történt eddig ma.
Például nem kellett matek vizsgát írnom, mert megkaptam a megajánlott kettest, és javítani algha tudtam volna ma. Aztán kiderült, hogy a City, amit minden szombaton nézegetek, az egyik csoporttársamé, és most megmutatta, végre jól megnézegettem, megszagolgattam, megtapiztam. Aztán sikerült rendesen beszerelni az új ventimet, és elég jól szuperál. Aztán kaptam egy biztató levelet egy bizonyos leányzótól. Végül sikerült rendesen behúzni digitálisra az első 60percét a babakoromban felvett kazettának.
És mindezeket egy kicsit sem tudom élvezni, mert q...ra fáj a pofám!
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Mobil flották
- Milyen switch-et vegyek?
- Milyen routert?
- Robogó, kismotor
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX1660 Super 6GB!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig csupa jó dolog történt eddig ma.