- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Nagyjából meg tudlak érteni; és többnyire egyet is tudok érteni. Ebben a félévben is három tárgyat tanulással oldottam meg, négyesre; opkuton (fasz Bartalosnál) elővettem a puskát, rögtön le is buktam.
De nem is ez a lényeg, de sokszor szart se ér a tanulás és a sok magolás. Olyan tanárokra gondolok, aki mondjuk megjegyezte a pofád tavaly, mikor meghúzott; aztán mikor ismételten meglát, akkor egy egyébként tökéletes dolgozatra azt mondja, nem is tudom, tudsz te ennél jobbat is, most egyes kapsz, gyere jövő héten is a vizsgára. Vagy csak ránézésre javít, és semmit se ír bele. Ismerősöm is bemegy, hogy miért húzta meg, mikor érzése szerint nagyon jól sikerült, erre a tanár: tudja még mit írt? Válaszol, persze. Erre: nos, én semmit se írtam pluszba oda, innentől fogva a kérése értelmét vesztette, viszontlátásra. Vagy aki lassan az utolsó vizsgalehetőségeknek megy neki egy olyan tárgyból, ami nehezen megy neki (mindezek mellett kitűnően érti a dolgát, és másokból bravúros módon szerzi az ötösöket) 1 ponton elcsúszik, bemegy, hátha van mód hogy kicsit más szemmel pontozzák, erre a professzor beleköt egy kötőszóba, és azt mondja: most már 3 pont a különbség, helló... Ott mégis mi a megoldás? Nem feltétlen a puska, tudom; de vannak szituációk, amikor egy egyébként tehetséges, és szorgalmas diák a hagyományos módokkal halálra van ítélve -- és akkor mehet szart lapátolni. -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Láttam pár olyan emebrt magam körül, aki sokkal jobban programozott , mint én. Annak idejéén bootmanagert satöbbiket irogatott... Erre kivágták. Őszintén szólva én sem vagyok büszke a puskás jegyeimre, évekig nem is puskáztam, aztán volt amikor annyira besokalltam (10 tantárgy / félév), hogy muszáj volt, különben...
Hála égnek ilyen szempontból villmérnökin tiszta vagyok
Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Microsoft Edge
- Okos Otthon / Smart Home
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- EAFC 26
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- További aktív témák...
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Asus TUF GAMING A620M-PLUS alaplap eladó
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest