Hirdetés
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
HI!
Egy nyakherrepakoast javallok...
amugy a neduddki, udv, hi! most mar megy /nehenay honapja, remelm meg mindig/ de elotte ''erdeeks'' modon hogy hogy nem nem muxott:- (((
es mivel halvay lil akodom nicns hogy eppen a meglevo 5-on tul eppen hol rofogtem hozza, ezet a sok eteme nincs a sajat hozzasozlasim megtallasank a keresoben:- (((
Redant keresoje volt az igazi, de leszokta rola a multkoir lealllas miatt esd azot asem nesztem...
udv
neduddki
mod: meg aajvvaltod elott megvsinaltam:- ))) ennyi otletem nekem is volt:- ))) de sajna nem , ming aujrkaom az operat hath acsak elcsesztek vmit az ithhoniak , kepesek itt mindnere: - )))
mod: sajna az udv se hozza ki mindet, ezek utan kerdes hogy a tobbire valo kereses megagya a valso dogot??? vagy tenyleg elnyel dogoket akereseo es akkor lasssan nem kell lebaszni a uj totyik inditokat hogy mirt nem a kereseot hasnzlata:- (((
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Alienware 500Hz Gaming Monitor AW2524HF 27% áfás
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest