- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
WillChi
üzenetére
Olaj közepén semmit.
De bár irodában dolgozom, nem ritkán le kell mennem az üzembe is, raktárba is. Namost az itt található cuccok koszosak, porosak, zsírosak, olajosak.
A legrosszabb az üzemben ugye a padló, mert azért az elég olajos, Takarítják rendszeresen, de 100 év kosza ottmarad.
A nadrág alja ha leér, az jó koszos lesz. És a farmerom leér... És a világostalpú sportcipőm is hamar befeketedne.
ngabor2: Én történetesen szeretek öltönyben lenni. Bármilyen fura, de nagyon skrétűen lehet öltönyben öltözködni. Szeretem a színes ingeket és nyakkendőket variálni. Narancssárga, rózsaszín, kék, piros, stb. Csíkosak, kockások, simák.
Az összes többi kolléga (igaz, mind idősebb minimum 15-20 évvel mint én) a hagyományos szürke, fehér, fekete, ritkán barna kombinációkkal él csak.
Szóval jól nézek ki öltönyben na...

[Szerkesztve]
Aktív témák
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs