- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
Aktív témák
-
Muton
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
azt én is gondolom, h problémát okozhat, csak az nem világos, h ez miért a kedvenceken csapódik le. miért nem pl 'itt szóltam hozzá'-n. illetve tuti h nem egyezik az én rendszeridőm a ph! szerverével mp pontosan és akkor mi a helyzet ha nálam 0:00:01 van a szerve óráján meg 23:59:59 ? dátum szerint az is egy napos eltérés
-
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Cookiekban vannak tárolva a kedvencek a gépeden, azoknak pedig van élettartamuk, lejáratuk. Ha nem megfelelő a dátuma egy mezőnek, olyan mintha nem is lenne.
Szerkesztve: peterkeT: kedvencek alatt én a legutóbb látogatott oldakra gondoltam, és ezek böngésző oldalon (is) tárolódnak, cookie formájában, a frissítéskor (frissítem a listát), illetve új topikba íráskor íródnak bele. Nyilván szerver oldalon is tárolódik, ezt nem mondta senki, hogy nem. De nem frissül minden lekérdezéskor, ha nem fontos, ez felesleges prociidő pazarlás lenne, ezért veszi cookieból kliens oldalon.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BMW topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Lexus, Toyota topik
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Crimson Desert
- Milyen széket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest