Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
deniro2
senior tag
Én 7 éves koromban ('83) cigiztem a városligetben (nem tüdőre, de akkor is ), f*sz és társai már megtalálhatóak voltak a szókincsemben, középiskolában tökrészegen Sex Action szövegeket űvöltöttem Vác csendes kis utcáin, temetőben jöttünk össze a csajokkal... Soroljam még?
Mindezt nem most, hanem az előző évezred utólsó két évtizedében. Közben egész normális családom volt (van) és elolvastam néhány ezer könyvet is.
Szerintem nem sokat változott az ifjúság, csak talán picit jobban szemelött van, esetleg mi nőttünk fel csendben.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindezt nem most, hanem az előző évezred utólsó két évtizedében. Közben egész normális családom volt (van) és elolvastam néhány ezer könyvet is.