Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
deniro2
senior tag
Én 7 éves koromban ('83) cigiztem a városligetben (nem tüdőre, de akkor is ), f*sz és társai már megtalálhatóak voltak a szókincsemben, középiskolában tökrészegen Sex Action szövegeket űvöltöttem Vác csendes kis utcáin, temetőben jöttünk össze a csajokkal... Soroljam még?
Mindezt nem most, hanem az előző évezred utólsó két évtizedében. Közben egész normális családom volt (van) és elolvastam néhány ezer könyvet is.
Szerintem nem sokat változott az ifjúság, csak talán picit jobban szemelött van, esetleg mi nőttünk fel csendben.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindezt nem most, hanem az előző évezred utólsó két évtizedében. Közben egész normális családom volt (van) és elolvastam néhány ezer könyvet is.