Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Aktív témák
-
Joco
aktív tag
válasz
Racecam
üzenetére
Te meg már gondolom voltál amerikai elnök
Az egy dolog, hogy mi van papíron meg egy másik, hogy ebből az ipséből nem nézném ki, hogy erőfeszítés nélkül kimondja háború, pedig az 3 betű 
Egy szóval nem állítottam, hogy úgy van, ahogy mondtam, ez a személyes véleményem. Valahogy nekem szimpatikusabb, mint a sok maszlag, mint amit pl. a tv-ben nyomnak. Szerintem a legnagyobb naivság ma, ha elhiszed informált vagy. Van egy képem a dologról, ami lehet hogy alapjaiban hülyeség, mert téves információkra épül, de legalább tisztában vagyok ezzel. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy olajért mentek vagy fegyverért, hogy viktor vagy péter stb. Mert ezek mind legalább 3. kézből származó információk, amiknek a tartalmi értéke erősen közelít a 0-hoz. Saját szememmel nem láttam, másnak meg nem igen hiszek, de legalábbis fentartással kezelem, ergo legfeljebb véleményem van róla...
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- World of Tanks - OFF topic
- Windows 11
- OpenMediaVault
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az egy dolog, hogy mi van papíron meg egy másik, hogy ebből az ipséből nem nézném ki, hogy erőfeszítés nélkül kimondja háború, pedig az 3 betű