Hirdetés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Apple iPhone 17 - alap
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Yettel topik
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Az Indexen olvastam:
Egy pénisznövelő pirulákat szállító online vállalkozás biztonsági rendszerének meghibásodása folytán nyilvánosségra került a megrendelők listája. Egy hónap alatt hatezren rendeltek a szerből, félmillió dolláros bevételt szerezve ezzel a cégnek.
Spamben reklámozó Amazing Internet Products honlapján szereplő listából kiderül, hogy a négyhetes periódus alatt hatezren válaszoltak az e-mailekre és rendeltek a szerből. A legtöbb vásárló két üveggel rendelt az ötven dolláros pirulákból. A spamkampány július 4-e óta több mint félmillió dollár bevételt hozott az Amazing Internet Products-nak.
Állatorvosok, katonák, üzletemberek a rendelők között
A ''Legyen Hatalmas a pénisze'' e-mailre válaszolók egyike egy hatmilliárd dolláros tőkéjű vállalat igazgatója, aki Park Avenue-i irodájába kérte a szállítást. Egy Colorádóban élő vendéglős négy üveggel rendelt. Egy kaliforniai repülőgép-alkatrészeket árusító vállalat elnöke bankkártyájával fizetett hat üvegért összesen háromszáz dollárt. Egy általános iskolai lacrosse (kanadai labdajáték) edző Pennsylvaniából négy üveggel rendelt.
A vásárlók között emelett van hátgerincmasszázzsal gyógyító, állatorvos, és számos katona, valamint számos hölgy.
Nem biztosították a titkos adatkezelést?
Úgy tűnik egyikőjüket sem érdekelte, hogy a honlapon nem volt feltüntetve telefonszám, e-mail cím vagy levélcím. Azzal sem igen törődtek, hogy személyes adataikat, beleértve a hitelkártya számukat, címüket és telefonszámukat, a többi internetes oldaltól eltérően titkosítás nélkül használták fel.
''Az oldal tetején egy kép volt, melyen az állt: Ahogy a TV-ben láthatta, ezért azt hittem, hogy törvényes a dolog'' - mesélte egy San Diego-i kereskedelmi ügynök, aki két üveggel rendelt. Egy magát megnevezni nem kívánó férfi még nem kapta meg a pirulákat, bár azt ígérték neki, öt napon belül teljesítik rendelését.
Sokan tiltakoznak
Az emaillistán a rendeléseken kívül nagyon sok tiltakozó levél is olvasható. Faith York azután írt a honlapnak, miután tízéves fiának küldték a spam-et. ''Elvesztettem a türelmemet, amikor nem láttam az internetes oldalon olyan telefonszámot, vagy címet, melyen keresztül felvehettem volna a kapcsolatot a vállalattal. Ezért a kitöltöttem egy megrendelő lapot, és azon keresztül küldtem el tiltakozásomat a cégnek'' - magyarázta az asszony.
Az adatok szerint a 19 éves Braden Bournival a cég egyik tulajdonosa, bár a férfi nem válaszol az üzletet érintő kérdésekre. A hírek szerint Bournival mentora és üzleti partnere Davis Wolfgang Hawke,volt neo-náci vezető, aki azután fordult a spam-üzlet felé, miután nyilvánosságra került, hogy az apja zsidó[/].
Azt hittem leesek a szekrol a rohogestol.
Igy legyen valaki meggyozodeses neo-naci.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- P16 Gen1 16" QHD+ IPS i9-12950HX RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Turtle Beach Stealth Pro Wireless
- Vivobook M6500XV 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest