- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid #1940 üzenetére
...sorhassal, porkoltszaftos atletikatrikoval, borsodisorrel a kezben, fotellel a tv-vel szemben es 3-4 napos borostaval, lyukas zokniban.
-
tiv83us
veterán
A bellguy-ok fonoke gyujtotta be a sok idiota vendeg unszolasara, persze 25-os betumerettel kivan rakva, amig 49F ala nem sullyed a homerseklet, nem lehet begyujtani mert omleni fog kifele a fust. Persze ez azt kurvara nem erdekli aki max ott ul elotte a hintaszekben egy fel orat kezeben a sorocskevel, de mikor en 8-9 orat ott szopok es eppen doglodok meg krakogok a fusttol az senkit nem erdekel. Odakint meg beizzad a seggem, azta ejjelre lehul, akkor a draga vendeg felveszi a pulovert, de nekem ugyanugy rohangasznom kell egy rovidujju -ingben hogy kozben a taknyom-nyalam osszefagy.
Fun -
tiv83us
veterán
Piss off...
I'm going but...still have to wait for my lady though, as soon as she gets here, we are going and get you goddamn drunk
/However I know you don't drink...
/
Even better if we're goin' later a bit, cuz there ain't gonna be so damn hot so our lilly-rosy asses won't catch on fire -
tiv83us
veterán
Tegnap a melohelyemen a zenekarunk mar a fakin Jingle Bells-et jatszotta, odakint a teraszon meg szakadt rolam a viz, kb 20-22C...
Persze a hangulat kedveert a kb 2,5x2,5m-es kandallot is begyujtottak odabent, igy hazaerven ''enyhe'' fejfajassal es fustszaguan /mivel ilyen melegben a fust kifele szall, nem felfele a kemenybe/, elegedett mosollyal az arcomon megneztem a holnapi /azaz mai/ idojaras jelentest es rajottem, hogy ma meg melegebb lesz. Enjoy.
/Je sikerult nekem is asszem egy kurvaranemerdekelsenkit-szeru hsz-t irnom, aminek semmi lenyege, meg engem se erdekel kulonosebben amit leirok, de azert jo esett.../
-
tiv83us
veterán
Nem kell ennyire kifagadni ilyesmin, nekem is volt egy idoszakom mikor irtam a cd-ket esz nelkul mert a szinte egyedul nekem volt cd-irom abban az idoben /azt is kozoserovel vettuk egy baratommal/ es mikor nekem kellett volna valami fontos telepito lemez, senki nem ert ra.
Majd rajossz, hogy kiert mennyit tehetsz meg, hogy te is viszonzast kapj.
De legalabb van egy kialakult keped az ''embereidrol'' es legkozelebb siman elkudlheted a picsaba ha cd-irasrol vagy barmi mas, akar aprobb dologrol is van szo. -
tiv83us
veterán
''Csak az jön elő belőled tőle, ami amúgy is benned van. ''
Nem eleg az??! Sosem tudhatod, hogy milyen mentalis problemaid lappanganak a felszin alatt. De ha semmilyen, akkor sem tudhatod, hogy milyen erzelmeket, erzeseket fog beloled kivaltani.
Nem mondom, hogy minden masodik emberke kiugral az ablakon, de sok esetrol tudok, hogy az illeto annyira rosszul erezte magat az utazas kozben, annyira depressziossa valt, hogy sajatkezuleg vetett veget az eletenek. Azonkivul meg kapasbol halucinogen, ami igaz, hogy altalaban csak a mar ottlevo dolgokat mutatja masnak, de ez szerintem boven eleg.
Egyebkent meg hiaba a felelmlites, mint minden drognak ennek is megvan a veszelye, igaz ez masmilyen, beszedhetsz egy egesz belyeg albumot is, abba sem fogsz belehalni, csak maximum olyan intenziv ''elmenyben'' lesz reszed, hogy inkabb kedved lenne meghalni.
De az biztos, hogy ez azert nem jelent egyenes utat a halalba, mint pl. a heroin. Azt ha elkezded, soha nem allsz meg, vagy miutan megalltal, megnezheted magad mitt tett veled... -
tiv83us
veterán
23 eves munkatarsam ket napja meghalt. Kicsit tisztabb volt az anyag a szokottnal...
tildy: methadon vagy hernyo mar nemtudom. Gombatol is haltak mar meg, bar igaz hogy nincs halalos dozisa, de ugyanugy kilephetsz az ablakon, megorulhetsz, teljesen tok defekt maradhatsz egesz eletedre, vagy ugyjarsz mint a Pink Floyd gitarosa.../bar az LSD volt de az alapkoncepcio ugyanaz, LSD ''kisse'' intenzivebb.../ -
tiv83us
veterán
Hmm...valahogy nemtudnam dijazni ha epp egy szep oszi kellemes napon, hotdogot eszegetve es uditot iszogatva vezetgetnek Texas utjain es a fejemre zuhanna egy repulo...
/Bar akkor sem dijaznam ha ocsmany oszi nap lenne es nem eszegetnek es iszogatnek semmit./
[link] -
tiv83us
veterán
Valakinek van valami infoja arrol, melyik oldalon lehetne megnezni a legutobbi MTV Europe Music Awards-ot? Esetleg letolteni? Esetleg ha megvan valakinek es gepre attudna huzni, akkor kuldok sok-sok sort cserebe
-
tiv83us
veterán
Akkor pihenjunk...
Addig kicsit gondolkozzon el mindenki, hogy ez mar a masodik kenyszerpiheno ket napon belul. -
tiv83us
veterán
Ma megin bekell szolnom..?
EZ NEM FAKIN CSETSZOBA!!!
/Hatha ilyen stilusban erthetobb.../ -
tiv83us
veterán
Nah akkor itt es most szalljunk le a kinek az apja ilyen meg olyan temarol.
-
tiv83us
veterán
válasz
Steelheart #663 üzenetére
Akkor minek irtal?
/Ne mondd, hogy mar elkuldted, mert frissites elott meg nem volt ''[Szerkesztve]''.../ -
tiv83us
veterán
Esetedben kivetelt tettem, masodjara tavolitottalak el email-estul mikor mar nagyon nembirtal magaddal. De ezt a temat inkabb most hagyjuk, ugy latom igy is eleg mozgalmas reggelnek nezek elebe...
mayerlacko: valoszinuleg az user az elso hsz-evel egyutt gyokeresen ellett tavolitva a turosba... -
tiv83us
veterán
válasz
neongorack #550 üzenetére
''Ki unja meg hamarabb?'' -ot jatszunk. Altalaban mi nyerunk
-
tiv83us
veterán
[link]
Neongrack: /Ha csak egy HAZIGAZDA nem csinalt/ nincs IP ban, csak az email-jet tiltottam, IP bant nem lehet csak osztogatni, nemtudhatod hogy honnan ir es hanyan osztjak az IP-jet.
#548: Ugytunik nem dinamikus neki.../Legalabb is mindket regisztracio ugyanarrol az IP-rol tortent.../
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest