- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Magisk
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
PeliScan
üzenetére
hát bazmeg ilyen egyszerűen nincsen....

mivan ezekkel az emberekkel, tombolán nyerték a jogsijukat????????
öcsém, pappert a suzukijával együtt fel..... na mindegy
nem akarlak elkeseríteni, de nekem 9 hónap volt ez a procedúra. igaz, hogy nekem benne volt az egy hónapos mindenki nyaral szabadság is.. -
Vangelis
félisten
válasz
PeliScan
üzenetére
Én ezért vettem jó nagyot
, nem nagyon mernek belém jönni
... iagaz mióta ezzel járok egy hét alatt 3 szor fordultak elém, mintha ott sem lennék, amig kisebb autókkal jártam soha nem volt iylen, ,...mondom nem vesznek észre pedig ez a mikrobusz kisteher nem oylan kicsi..... na ez van...állandóan össze akarják törni nekm
-
I_Am
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
Engem tuti nem érdekelt volna hogy nagypapper. Tuti megzúztam volna, de annyi biztos, hogy a szeme láttára vágom darabokra a verdáját az hótziher.

Két hete Én is majdnem megtörettem 140-el pályán, nagymammer miatt, aztán szerintem még az üknagyannya is csuklott a menyországban.
szerk: komolyan Én 70 év felett elvenném a jogsit tőlük. Úgy is ingyen van a tömegközlekedés. 60 felett meg évenként Páv 2.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 8 BT
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, nem nagyon mernek belém jönni