- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Aktív témák
-
Daffy
őstag
A moderátorok minden fórumban jótékony hatással vannak ha tetszik ha nem.Egységes logóval,névvel,akármivel kellene moderálgatni egy központi mail címmel és akkor elkerülhető lenne a személyeskedés,anyázás,stb.Így a moderátorok nem lennének kitéve a személyes sértegetésnek,a fórumozók pedig nem tudnák kiélni a személyes támadás sikerét.Többségében amit láttam eddig moderálást az jogos volt.Volt olyan is ami nem tetszett de ez van.Hál istennek ez a kevesebb.Ami Nekem mondjuk nagyon furcsa az az hogy vannak olyan emberek akik mindenféle szankció nélkül sértegethetnek embereket.Rengeteg fórumtémát átolvastam és nem egyben láttam ezt.És erre nem mentség az ''ő ilyen,meg kell szokni'' duma...Nem írtam fel hol mikor kivel, mert ennyire nem érdekel.Csupán Nekem ez volt furcsa és ez a személyes véleményem.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs