Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Havi előfizetéses csomagot kínál az Apple kreatív munkákhoz
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz
üzenetére
A lap nem jeleníthető meg, de nem is baj, mert szar volt.
A keresett lap jelenleg nem érhető el. Lehet, hogy megint valaki azt hitte, hogy ő a Jani és baromságokat nyomkodott vagy maga barmolt el valamit az amúgy is érzékeny böngésző nagyszerű beállításaiban. Gratulálok hozzá.
Tegye a következőt:
* Kattintson a Ez itt egy kép, még nem látott ilyet? Frissítés gombra és frissítse ezt a képernyőt, mert másodszorra sem fogom betölteni.
* Valószínűbb egyébként, hogy maga a lúdas és most lát először klaviatúrát, ezért baromságokat gépel.
* Ha egy kis olvasnivalóra vágyik, kattintson a Súgó menü Tartalomjegyzék és tárgymutató parancsára. Igazából a problémáról nem írunk semmit, de minden mást jól körüljárunk.
* Ha jó spanja a hálózati rendszergazdának, akkor könyörögjön már neki, hogy magyarázza el, mire jó a hálózati beállítások észlelése, mert különösebben én nem tudom, de jól hangzik. Ha mégis érdekli a dolog, akkor kattintson a Beállítások észlelése Hálózati beállítások észlelése gombra.
* Egyes helyek 128 bites kapcsolatbiztonságot igényelnek. Állítom gőze sincs arról mi a fene ez, nem is tudom, hogy miért tépem itt a számat miatta.
* Igen hálás lennék, ha már leszállna a netről és olvasna egy könyvet vagy írna egyet és befejezné a hülye lapok nézegetését, mert meghívok egy vírust ötórai teára.
* Ha rájött, hogy hülyeséget csinált, ahogy már mondtam, akkor klatty a Vissza gombra. Nagyszerűen megértjük egymást.
A kiszolgáló nem található vagy megint szarakodik a net. Szokja meg.
Internet Explorer
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Videós, mozgóképes topik
- Linux haladóknak
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Elektronikus zene topic
- További aktív témák...
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Eladó Asus TUF FX506IU FHD IPS Ryzen 7 magyar bill 1 hét gar
- Vadiúj AMD konfig összeszerelésre vár .
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Gamer Egér RGB!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest