Hirdetés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Busszal másfél óra lenne az utam oda, és ugyanennyi vissza. A bérlet 80%-át fizetné a cég, de a város buszmegállójából ki kell jutnom az onnét kb 8 km-re lévő céghez (nyilván helyijárattal), amit már nem fizetnek, és így megint pénz - nem is kevés. Nem beszélve a helyijáratok és a helyközi járatok összeszervezéséről, és arról, hogy túlóra esetén (elég gyakran előfordul) meg vagyok lőve. Ezzel szemben a 40km-emet autóval 30-35 perc alatt lehúzom, nem vagyok buszhoz kötve, ha valamire szükségem van a városból, beugrom érte, és ott az egész csomagtartóm a bevásárláshoz. Néha 2-en, 3-an megyünk, váltott autókkal (amikor tudjuk, hogy senki nem fog túlórázni és időben el tudunk szabadulni), ez jelentős megtakarítás. Benzinpénzt térít a cég, ez kb az útiköltségem 75%-a. Tehát anyagilag is jobban kijövök, és spórolok napi minimum 2 órát, amit a feleségemmel és a kislányommal tölthetek. Mi nem éri meg ezen?
Ez nem Budapest, ahol 15 percenként megy a metró, és ott van még a helyijárat és a villamos.
Szerk: kihagytam a tömegközlekedési eszközök zsúfoltságát, és a járatok ritkaságát. A távolsághoz viszonyított extrém menetidő azt hiszem megvolt.
p
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest