Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Albérlet felét, kaja felét, rezsi felét, amit épp venni kell dolgok, annak a felét. A kocsit teljes egészében.(benzin, biztosítás, stb).
Én terveznék közös jövőt, de ő carpe diem tipusú ember. Szerinte felesleges tervezni. ÉS fél, hogy ha közösködünk, akkor ha valami gond van és szétmegyünk, akkor nem fogunk tudni megegyezni.. íPedig ez szerintme hüyleség
Nem vagyok olyan ember, aki sokáig tudna haragudni rá, vagy, hogy követelném a jussom...
Aktív témák
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- REL Tzero MKIII Black
- Makulátlan hófehér Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem vagyok olyan ember, aki sokáig tudna haragudni rá, vagy, hogy követelném a jussom...