Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
Aktív témák
-
-
Versus82
aktív tag
Hidd el ezzel tisztában vagyok már don vittorio óta ,hogy nekem itt házigazdával/moderátorral szemben nem lehet igazam
Tudom hogy nem megmagyarázni akartad, mert te is tudod hogy mindkettő illegális. Meg utálom is magam hogy ezt kellett pajzsnak használnom, mert Fless-nek max. riszpekt hogy időt/energiát áldozott hogy más is elérhesse ezeket a dolgokat. Csak........... ne legyen csak. Versus off -
Versus82
aktív tag
sajna volt. térdműtét után nem jött a pisi, hát megoldották...a felrakásnál meghaltam, amíg benn van az folyamatos-extázis fájdalom-mindez 2 órán keresztül- és amikor kihúzták akkor a felénél elájultam, annyira fájt...pedig tele voltam nyomva minden szarral. jah, én még jól jártam , mert nem okozott kárt, de van olyan hogy valakinek hugycsövestől jön ki, az állítólag még szarabb érzés...
-
Versus82
aktív tag
a másodkommentátort lőjje valaki agyon a real-pfv meccsről....iszonyat okosakat akar mondani szegény csak nagyon nem jön neki össze.
-
Versus82
aktív tag
nem ugrik be. mi az a cucc amit media playerhez fel kell rakni hogy kezelje a feliratot?
-
Versus82
aktív tag
Már rég óta meg akartam kérdezni, lehet hogy volt róla szó....szóval a hardverpiacon a címekben miért beszél majdnem mindenki egyesszám harmadik személyben magáról? tudihasi mindenütt?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen autót vegyek?
- Revolut
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Ezért mondtam hogy hagyjuk.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)