Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Aktív témák
-
-
Versus82
aktív tag
Hidd el ezzel tisztában vagyok már don vittorio óta ,hogy nekem itt házigazdával/moderátorral szemben nem lehet igazam
Tudom hogy nem megmagyarázni akartad, mert te is tudod hogy mindkettő illegális. Meg utálom is magam hogy ezt kellett pajzsnak használnom, mert Fless-nek max. riszpekt hogy időt/energiát áldozott hogy más is elérhesse ezeket a dolgokat. Csak........... ne legyen csak. Versus off -
Versus82
aktív tag
sajna volt. térdműtét után nem jött a pisi, hát megoldották...a felrakásnál meghaltam, amíg benn van az folyamatos-extázis fájdalom-mindez 2 órán keresztül- és amikor kihúzták akkor a felénél elájultam, annyira fájt...pedig tele voltam nyomva minden szarral. jah, én még jól jártam , mert nem okozott kárt, de van olyan hogy valakinek hugycsövestől jön ki, az állítólag még szarabb érzés...
-
Versus82
aktív tag
a másodkommentátort lőjje valaki agyon a real-pfv meccsről....iszonyat okosakat akar mondani szegény csak nagyon nem jön neki össze.
-
Versus82
aktív tag
nem ugrik be. mi az a cucc amit media playerhez fel kell rakni hogy kezelje a feliratot?
-
Versus82
aktív tag
Már rég óta meg akartam kérdezni, lehet hogy volt róla szó....szóval a hardverpiacon a címekben miért beszél majdnem mindenki egyesszám harmadik személyben magáról? tudihasi mindenütt?
Aktív témák
- MEDION Erazer Major X20 Gamer laptop -40% i7-13700HX 16/1TB NVIDIA RTX 4070 8GB QHD 240Hz
- Seagate IronWolf 4TB HDD 100/100 Beszámítás OK!
- Lenovo LOQ 15IRH8 / i5-13500H / RTX 4060 / 16GB / garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 Ryzen 5 PRO 16GB RAM 256GB SSD FHD Touch 97% akku, szép állapotú
- ASUS Vivobook S15 OLED BAPE Edition (K5504VA) - Full Blue Bundle - 120Hz 3K OLED
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Ezért mondtam hogy hagyjuk.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)