- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Végülis valamennyire igazad van: vitorlából legalább ki lehe rendesen látni, nagygéből meg... Hááát... De hány helyen szálltak már le a világon viharban? szerintem sok.
tiv83us: utsó pozíciót , akkor is tudják .Elvielg a sebességüket is meg tudják ítélni (bár ez sokmidnentől függhet, nem tudom, nekem meg kellett tudni ítélnem max 5-10 km/h-t tévedhettem..., igaz én csak 80-110 közt mentem(mikor hogy...))
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Nem sárkányról beszélek te, hanem egy motor nélküli gépről

lehet mindkét fél is hibás. Ha már leszállás közben csapott bele a villám, akkor tisztában kell lennie az utolsó pozíciójűával, ha korábban, akkor pedig jeleznie ezt a toronynak. Nem tudom , hogy mikor mentek el a műszerek, de hidd el, amikor már belekezdett a landolásba , azt szerintem már műszerek nélkül , reptéri kontrollal meg kell tudni csinálnia.
De hát erre van a vizsgálat, majd jól kiderítik, mi is volt pontosan.
Bár abból, hogy kinn volt a futómű, majd behúzta, amdj emgint kirakta, én landolás +villámcsapás dolgot gondolom, hogy igaz lehet.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst, 100% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest