- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem tudom, olvastátok-e a hírt, hogy Jászberényben(ott születtem én is) a szülészeten elcseréltek két babát. Az egyik szülő vitte volna haza a lányát, a másik még benn volt a kisfiával.
Erre fiút adtak oda a hazavivőnek. De a magyarázatt a nem semmi: hát mert annyira hasonlított a nevük, a családnevük meg ugyanaz volt.
Urambocsá , hány Tóth, Nagy ,Kovács, Kis van az országban?
Mi lett volna, ha amikor én születek van egy Tóth Ilona is? Azt adják oda anyáméknak? Hihetetlen. Így is majdnem elvitteka sötétbőrűek, ugyanis 5 cmes koromfekete hajam volt, azt hitték ''hozzájuk tartozom''
Hihetetlen.
Engem is majdnem műtöttek már meg vakbélra, és más dologra is, miközben ''csak'' bélszükületem volt. Hu de útálom azt a kórházat... Húúú...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Logitech MX Master 3
- Xbox One S All-Digital Edition 1TB + kontroller + doboz szép állapot, kipróbálható
- LG UltraGear OLED 45GX950A 5K2K WOLED 3 év gyártoi garancia!
- Gamer / Munka PC i5-11600K 32GB DDR4 3200MHz 500GB Samsung NVMe SSD Arctic Vízhűtés
- Egyedi gépházad van? NINCS! Itt a lehetőség NONAME-1 ATX Gépház! Ingyen MPL-el
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest