- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
AMDpower/
senior tag
Lassan olyan erzesem van, hogy kikell allnom az LG 52*-es meghajtok becsulete mellett, foleg a mai eset utan!
Hat mivel minap megholt az lga lapom, igy kenytelen voltam vissza allni k7-es platformra, an7 es 2,5-os barci, igen am, de sehol egy atkozott win xp cd.., ah mondom nem igaz.., ekkor talaltam csodak csodajara egy szepseges agyonharcolt kb 1 eves cd-t.., ah tiszta heppi voltam.., erre xp cd-be boot .., samsung dvd iro semmi.., megsem latja..,es ugyanugy vincsi bootol tovabb lep.., nee nemigaz, hat parszor proba feladtam, akkor most egy szepseges plextor cd-iroval probalkoztam igen am.., o felporgette de fajlok masolasanal legalabb 20 hiba, nem olvashato fajl es tarsai parszor proba feladtam, ekkor jott egy philips 52*-es cd-rw ugyszint ezek a tunetek.., de bootnal is inkabb csak szenvedett vele.., sok proba semmi.., lassan mar az agyam elborult.., ekkor talaltam itthon egy 52*-es lg-t nemigazan fuztem hozza sok remenyt.., de hat mondom proba szerencse, erre beteszem boot tokeletes, sehol egy hiba semmi..., xp 16perc alatt fel es tiszta boldogsag.., azthiszem tobbet egy rossz szot nem ejtek az lg-vel szemben!
Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Renault, Dacia topik
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest