Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Azok után hogy a mogyoródi aquaparkban jól kiszórakoztam magam és összekoszoltam a szemeim
, gondoltam leülök a kicsi gépem elé és feltolok rá egy Ubuntut. Már az elején furcsa volt valami, mert állítólag ~ 20 perc alatt meg lehet csinálni nettel együtt, nekem meg már olyan 45 perce tökörészett. Miután minden megvolt (particionálás, telepítés, etc.), rákérdezett, hogy le akarom-e tölteni a magyar nyelvi fájlt és az igen-re mentem. Innentől kezdve nem lépett tovább a drága, csak kék képernyő (Windows feeling) alul szürke sáv... 
Gondoltam nekifutuk mégegyszer magyar nyelvi fájl telepítése nélkül. Sajnos így sem jártam sikerrel. De őszinte legyek?!
Nagy ívből tojok rá. Nem fogom magam felherrgelni, sőt meglepődni is csak akkor lepődnék meg, ha zökkenőmentesen felment volna.
MOD: Sokkal inkább érdekel az, hogy leégett a hátam.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- RAM topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Entware topik
- További aktív témák...
- Iphone 16 Pro Max 256 GB Balck Titanium, Media Markt, 3 év garancia
- ASUS TUF GAMING A620M-PLUS WIFI AM5 DDR5 alaplap - Garancia 2027.01.02-ig
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U 2026.11.21 ig érvényes gyártói garancia
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, gondoltam leülök a kicsi gépem elé és feltolok rá egy Ubuntut. Már az elején furcsa volt valami, mert állítólag ~ 20 perc alatt meg lehet csinálni nettel együtt, nekem meg már olyan 45 perce tökörészett. Miután minden megvolt (particionálás, telepítés, etc.), rákérdezett, hogy le akarom-e tölteni a magyar nyelvi fájlt és az igen-re mentem. Innentől kezdve nem lépett tovább a drága, csak kék képernyő (Windows feeling) alul szürke sáv...