Hirdetés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Én sem változtatok rajta, csak én vezetem az autóm, ezért nem állítja el senki. ~ 250-300 ezer km alatt már hozzászoktam a méreteihez, tudom hol az eleje és a hátulja. Reflexszerűen tolatva parkolok mindenhova (oda is, ahova más szemből áll be), olyan helyekre is, ahova a Corsa se mer beállni (Astra Caravan). Mindenhez hozzá lehet szokni, de egy idő múlva előtérbe kerül a kényelem.
Igen, a háttámla dőlésszögére gondoltam (elnézést a pontatlan fogalmazásért).
Legjobban azokat azautókat utálom, amiken nincs hátsó ablak, nem látom a hátulját. Volt egy Sonata-m, lépcsőshátú, de a hátulját nem láttam. A mögöttem parkoló autók motorháztetejét sem, de csodás volt az ég felé a kilátás. Nehéz volt megszokni, és nem volt rövid autó, de elég szerencsétlen ezeknek az autóknak a hátulja. Egy ideig Vito-val (nincs hátul ablaka) és Ranger-rel (pickup terepjáró) jártam. Ezzekkel nagyon utáltam városban parkolni. Oldalsó tükörből kellett parkolni, és elég nehéz megszokni a hátulját.
Aktív témák
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- Xbox Series S 512Gb Digital Edition, 24 hónap Garancia, Fehér Színben, Dobozában
- Nintendo Switch OLED, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Dobozában
- Bomba ár! MacBook PRO 16 M1 CHIP magyar 16GB/1024GB SSD!! Alig használt! Akkumlator 97%!
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch Gaming Monitor for Esports
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest