- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Jellemző

A dokis sztori bővebben:
Apám azon borult ki már szerdán a balesetin, hogy hogyan beszéltem a dokival. Pedig szerintem ettől nagyobb alázattal nem lehetett volna. Egyszerűen az fájt neki meg a dokinak is, hogy vissza mertem kérdezni. 2 hónappal ezelőtt sokkal jobban bedagadt és jobban fájt, akkor az ügyeletes csak fáslizást mondott. Pedig az meg is tapogatta a bokám rendesen. Ez meg ránézett, egy helyen megnyomta, ahol speciel nem is fájt és közölte az aszisztensel (nem is velem) hogy akkor irjuk, hogy részleges bokaszalagszakadás, és fekvőgipsz. Na ebbe kérdeztem én bele távolról, hogy bocsánat, de mitől részleges szaki.
Erre a doki: - Azért mert én megvizsgáltam.
Na köszönöm a tájékoztatást. Szerintem elvárható, hogy megfelelően elmagyarázza, mi is történt a lábammal, milyen következményekkel jár, ill. mi lesz, ha nem gipszelem be. Úgy kelett harapófogóval kihúzni belőle minden infót.
És állítom, hogy nem voltam bunkó. Hogy is lettem volna, amikor rettegtem, hogy meg kell műteni, vagy nem fogok tudni hamarosan járni.
Szerintem a megfelelő tájékoztatást kérni nem bűn! Mindenki szokjon hozzá, hogy elmúltak a bólogató jánosos idők.Ennyi...
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
- További aktív témák...
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest