- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Aktív témák
-
Batman
őstag
Jó Reggelt!
Szomorú nap ez a mai!
Elment a Kedvesem!
Elment amerikába!Fél négykor keltünk kikísértem repülőre és már úton van az új világ felé.Nagyon szomi vagyok, tudom hogy jó lesz neki ott nagyon nagy élmény lesz de akkor is hiányzik és az a tudat ,hogy nincs velem.....
Visszaértem a koliba és nagyon rossz volt, ugyanis egy koliba laktunk, szinte együtt éltünk.Minden kis apróság rá emlékeztet.Bementem a koli melletti kis boltba ahol mindig vasarolni szoktunk, és mindig veszek neki egy sport szeletet , de most nem kellet vennem
, ha bemegyek a szobájukba nem ül ott a ágyacskáján és nem mosolyog rám....
Hamarosan talán megszokom , de most még nagyon rossz, hogy nincs velem...
Ez nem egy 1 hetes kapcsolat , már több mint 3 és fél éve együtt vagyunk és most 3 hónapig nem láthatom.
Hiányzik!
Bocsi , ha valkinák bántja a csőrét ez a nyálas duma de most kicsit érzelgős vagyok.
De nézzük a jó oldalát most több időm jut a PH!-ra , szal rettegjetek mert itt vagyok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
üdv
Batman
Aktív témák
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- DDR5 Gamer PC - i5 14400f, RTX 3070 Ti, 1 TB SSD, Z 790-S Wifi
- Ryzen esportpc(ryzen3 -4100/RX580-8gb/SSD/hdd)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Samsung galaxy watch 7 44mm (ezüst) + 1.5 év garancia
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone RugKing 4 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)