- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Magisk
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Gambit
őstag
Szerintem nem személyeskedtem annyira rgb-vel kapcsolatban. Tényeket közöltem. Ugyen nem vagyok orvos, de ahhoz nem is kell diploma, hogy valaki megállapítsa, hogy nála problémák vannak. Az lett volna személyeskedés, ha azt írom, hogy ''hülye f@sz''. Mert bár ez is igaz szerintem, de valóban kicsit sértő lehet. Megkérdezték, hogy mit kell tudni róla, én pedig tényeket közöltem. Mindazonáltal elfogadom a véleményedet, és elnézést!

-
Batman
őstag
Szia Bash!
Asszonypajti megy ki egy kis idora az usa-ba és szeretne venni egy digitális fényképezőt,neten szeretné megrendelni ha lehet.Azért kérdezlek téged mivel kint élsz hátha tudsz adni pár használható címet , ahol érdemes körülnézni és biztosan szálítanak , nem nagy csúszással.
Drágább ha neten rendeli érdemesebb egy üzletben megvenni-e?
Előre is köszi.
üdv
Batman
Aktív témák
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- Eladó Apple MacBook Pro 14 (M1 Pro, 2021) gyönyörű állapotban
- ROG Strix G533QS 15.6" FHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3080 32GB 1TB NVMe gar
- SK Hynix 32GB modul (1x32GB) 5600Mhz
- MSI Sword 17HX - I7-14700HX - RTX 4070 8GB - 16GB DDR5 - 1TB nVME SSD - 17" IPS 165Hz - 20 hó gari
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest