- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- iPhone topik
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Diör VladimirR!
A táblás májkrémes képek lényege az, hogy eszéljünk valami másról, csak ne arról, amiről addig. Ez akkor szokott bekövetkezni, ha valaki valakivel/valakikkel veszekedőben van. Ha például valaki hasonló jószándékú emberke valami táblán bedobja hogy krémsajt, akkor talán a Tildy-Integra-Én dolog sem tart ilyen soká. Tehát az ilyeneknek csak jobbító szándéka van.
Mindamellett nem értem miért magyarázkodok. Lássuk be, akármennyire is ''struccos'' megoldás és én sem szeretem, ha nekem ilyet mondanak, azért a lényeg: ha nem tetszik, nem kell olvasni. Ezzel persze eltávolodnál olyas valamitől, amit eddig kedveltél. Tehát választhatsz: aktív közreműködéssel magad is formálod, részt veszel benne, vagy továbbra is minden hsz.-ben sóhajtozol, hogy mi volt régen.
Ja! Amúgy meg háj mindenki! Ma is a saját levünkben fogunk főni, érzem...
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Hát valóban azokat a tagokat akik neked fontosak,én csak úgy ismetem ha valami 1-2-3 éves topicba beleolvasok.Den,Panther,Som@ friss írásait én nem olvastam a regelésemtől kezdve,a többiek azért még ma is aktívan jelen vannak!

Egyébként erre bukkantam :
Bővebben: link -
Cathfaern
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
''szeop is volt, mikor a 2000-es limit is legev olt egy honapra - most mar az 5k is keves''
Azt hiszem ezen kéne leginkább elgondolkozni...a kezdeti off topicok 2-3 hónap alatt teltek be (sőt...), 2k-s limittel...most már az 1 hónap az átlag, hiába van érettségi és / vagy vizsgaidőszak. Persze lehet mondani hogy azért mert több a tagja van a PH!-nak, de vissza lehet nézni, nem ez az igazi ok, hanem tényleg a 200-300 hsz-es flame-ek. Sajnos még azt sem mondhatom hogy viták mert az még nem is lenne baj...amúgy most úgy beugrott, korábban simán ki lettek moderálva (vagy menet közben vagy utólag) az olyan vitatkozások amik gyakorlatilag 2-3 személy között zajlottak (azaz le lehetett volna rendezni e-mailben is és a 2-3 személyen kívűl igazából senki nem kiváncsi rá). Sajnos jelenleg az ilyenek bennt maradnak (s ez persze az én bűnöm is, lévén én is mod vagyok).
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Eladó Cambridge Audio Azur 851N hálózati lejátszó/DAC/előerősítő
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest