- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Tegyük hozzá hogy nem ez az első ilyen ''na most itthagyom a fórumot'' eset nála. Amúgy ''céltábla'' ügyben meg példát lehet venni rgb-ről, ha vki céltábla akkor ő az, mégse hagyja itt a fórumot. Hozzá képest Volkovy max. simogatást kapott
Na mindegy (azzal kapcsolatban meg hogy magasról tesz rá mindenki, itt az ellenpélda...)
U.I.: Ezt most nem személy szerint neked írtam tildy, csak a te hsz-edre kattintottam
-
Cathfaern
nagyúr
''Egyszerűbbek vagyunk, mert könnyebben felül tudunk kerekedni az ösztöneinken''
Nem tudom de szerintem ez nem így van
nem állítom hogy fordítva igaz, szerintem ez egyén (és nem nem-) függő.
Volkovy: tegnap még írt, de ha jól értettem volt vmi vitája Vladimirrel. De nekem nem úgy tűnt hogy emiatt elhúzna innen. -
Cathfaern
nagyúr
Lehet hogy én vagyok túl pesszimista de ha ennyi segítene azon hogy az off topic olyan legyen mint régen, akkor már világbéke lenne

Amúgy én sem szakmai témákkal szedtem össze a hsz-eimet az biztos
Bár jó részüket linuxos topicban szedtem fel, de ott inkább mint láma tevénykedtem nem mint guru
Jah ráadásul én meg mondtam olyan hülyeségeket is mint hogy az off topic nem lesz sikeres
(amúgy meg lehet nézni, az olyan moderátorok, akiknek sok hsz-ük van, szinte mind off témákban szedték össze, sőt a mod-ok nagy része ilyen) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
''szeop is volt, mikor a 2000-es limit is legev olt egy honapra - most mar az 5k is keves''
Azt hiszem ezen kéne leginkább elgondolkozni...a kezdeti off topicok 2-3 hónap alatt teltek be (sőt...), 2k-s limittel...most már az 1 hónap az átlag, hiába van érettségi és / vagy vizsgaidőszak. Persze lehet mondani hogy azért mert több a tagja van a PH!-nak, de vissza lehet nézni, nem ez az igazi ok, hanem tényleg a 200-300 hsz-es flame-ek. Sajnos még azt sem mondhatom hogy viták mert az még nem is lenne baj...amúgy most úgy beugrott, korábban simán ki lettek moderálva (vagy menet közben vagy utólag) az olyan vitatkozások amik gyakorlatilag 2-3 személy között zajlottak (azaz le lehetett volna rendezni e-mailben is és a 2-3 személyen kívűl igazából senki nem kiváncsi rá). Sajnos jelenleg az ilyenek bennt maradnak (s ez persze az én bűnöm is, lévén én is mod vagyok). -
Cathfaern
nagyúr
Ajánlom figyelmedbe ezt a topicot, a 270. hsz-től: Bővebben: link
De biztos én voltam a hülye.
Aktív témák
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- 3DMark2001 eredmények
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Vallás
- További aktív témák...
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na mindegy (azzal kapcsolatban meg hogy magasról tesz rá mindenki, itt az ellenpélda...)
Jah ráadásul én meg mondtam olyan hülyeségeket is mint hogy az off topic nem lesz sikeres