- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
a baj sosem kell jön magától
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
én meg mostanában reggelente ill. napközben nem vagyok... este is csak fel-fel nézek... belefáradtam - de talán nem is gond - h este itt hagyom és amikor újra feljövök 300 posttal több van, és nincs erőm elolvasni... pedig jó lenne olvasni, h kivel éppen mi történik mint régebben, amikor mesélted, h éppen mi a helyzet a cégnél ill. még pár ember... de a topic nagyon elment csetbe mindenki itt beszéli ki a dolgait a válaszhsz- közt nem telik el 2 perc sem... kicsit lehangoló... de talán velem van a gond - megint szentimentális vagyok - így, már nem érdekel...
belefáradtam abba, h tizenévesek ugrálnak itt, h övék a világ és megsértődnek ha az ember leoltja... én sem vagyok egy matuzsálem, de talán máshogy neveltek, más az életfelfogásom és tudok olvasni... sőt még értelmezi a szavak között fentálóó konteksztust is - hű ez most tudományos volt, de csak azért, h igazoljam a felsőbbrendűségem
- ők meg csak írnak, és írnak..
Forrest Gump-ot idézve zárnám soraim: Ha valaki azt mondja rád, h az a bajod, h tudatlan vagy és levert, csak annyit mondj: ''Nem t'om és szarok rá.''
Gambit-nak üzenném: Felejtsd el, hogy ''Ne dühöngj és simítsd el!'' Ha tényleg dühös vagy, csak rajta taposd szét a szemétládáját. szintén F.G. idézetoldy
Aktív témák
- VR topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Apple asztali gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Apple MacBook
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

- ők meg csak írnak, és írnak..