- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Nincs valami fórum kezdő tévészerelőknek, vagy hátulgombolós fizikusoknak? Szerintem egy olyan helyen, ahol megértenek téged jobban éreznéd magad. Na nem mondom, ha itt sokakban égne a tudásszomj a fizika elfeledett tételei iránt, akkor szerephez juthatnál, de ez az örökös ''bosszantó mátyás'' szerep már uncsi.
Lévén hardware fórum, szerintem vagy használj egyetlen ''Lehetetlen, de mégis megcsinálom'' c. topicot a kísérleteidnek, vagy számítástechnikai kérdésekben aktivizáld magad.
A televízió/monitor szerelése szerintem már elég távol van a modding témától. Ennyi erővel én ma elkészítem a habverős modot. Kézimixert ragasztok a gépem tetejére és akkor elmodhatom, hogy az én sz.gépemmel habot verni is lehet.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lévén hardware fórum, szerintem vagy használj egyetlen ''Lehetetlen, de mégis megcsinálom'' c. topicot a kísérleteidnek, vagy számítástechnikai kérdésekben aktivizáld magad.