Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
Aktív témák
-
Versus69
csendes tag
Én is megfelelő nevelést és szülői útmutatást, ráhatást kaptam.
De szoktam inni haverokkal hétvégenként. Szoktam szívni is.(Nem dohányzom).15-16 éves koromban volt egy 1 éves időszak amit végig lsd-ztem. Utána kipróbáltam a diszkó drogokat, 3-4 éven keresztül nyomattam. Most 23 vagyok, egy évben most is előfordul egyszer-kétszer az amfetamin buli.
Most akkor én egy kábítószeres alkoholista vagyok szerinted, ok. Írok magamról azért hogy el tudj képzeli egy ilyen roncsot.
Kiskorom óta mindig sportolok, majd 10 éve küzdősportok. 4 éve gyúrogatok is, bár én inkább csak súlyzós edzésnek mondanám
183 cm magas vagyok, 88 kiló jelenleg, sportos/izmos testalkattal.
3 hét múlva lesz az államvizsgám, közgazdász leszek pénzügy szakon. Eddig 3 cégnél voltam állás-interjún, mindhárom visszahívott és felvennének.
Imádom a szüleimet, nagyon jó a családi légkör. 5 éve vagyok együtt a barátnőmmel.
Na kb így nézek ki én a kábítószeres alkoholista most.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
- Xiaomi 12T - 8/128GB I Dimensity 8100-Ultra I Doboz + Tok +120W töltő I Foxpost
- MacSzerez.com - 2024 MacBook Air 15" M3 / 16GB / 512GB SSD / Midnight / Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
183 cm magas vagyok, 88 kiló jelenleg, sportos/izmos testalkattal.