- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
Aktív témák
-
tomcs
őstag
válasz
guess.who
üzenetére
minden kozosseg kis, normalis kozossegnek indul.
kitiltassal meg az a baj hogy ip a netezok nagy reszenek kozos masik eleg nagy resznek meg dinamikus.
talan a legjobb megoldas ha ignoralod az ilyeneket, pl mesz a metroallomason es ''NECCERUZAELEMECCAZASS!!!'' aztan neha jonnek a zsaruk, jol ''kibanoljak oket'' aztan fel ora mulva megint vannak. ne foglalkozz veluk -
KovacsUr
addikt
válasz
guess.who
üzenetére
Dehogynem, természetesen más szintekről van szó itt... De én már jártam úgy, hogy nem tudtam belépni valahová más hülyesége miatt. Nem tetszett. Esetleg úgy meg lehetne oldani, hogy ha ban van az IP-n, és be akar lépni az illető, akkor kapna egy címet, ahol szólhatna, hogy nem ő volt a gonosztevő, aki miatt a ban keletkezett, és erre (mérlegelés után) kapna logint, hm? Nem hiszem, hogy olyan sok embert érintene a dolog, szóval valószínűleg évi két-három eset kezelhető lenne így
-
Szőrös
veterán
válasz
guess.who
üzenetére
Nos én 1 nagy cégtől irogatok , 1 IP van kifele. Én asszem eddig normális vótam itten , nem is célom rosszalkodni , szerintem más se fog innét -habár eddig csak 1 kollegáról tudok aki néha be is irogat néha( a többiek csak olvasgassák)- de ha esetleg vki miatt letiltanák az IP-t hát eléggé megszívnám oszt azt nagyon a szívemre venném ! Eleddig ez az 1etlen fórum ahova napmint nap benézek és irogatok ! Ez most dícséret vót ám ! :D
-
McJames
senior tag
válasz
guess.who
üzenetére
Szvsz biztos lehet találni olyan tulajdonságát Holdnak, ami alapján negatív vélemény mondható róla, de a ''rendőr'', mint olyan nem hiszem, hogy alkalmas ''általánosan minősítő jelző'' lehetne. Én nem vagyok rendőr, nem is voltam soha, de egy korábbi munkahelyem kapcsán elég sokat ismerek, és elég jól. Ha úgy tetszik, a legtöbbjük itt (is) - és velünk együtt - jól mulatna. :)
Az erőszakszervezetről: semmi sem tökéletes, az anarchia meg még annyira sem... ;] -
ArchElf
addikt
Aktív témák
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest