Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali navigációs kérdések órája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
hogyishívnak?
aktív tag
Mondtam, nekem nem gond és még azt is megértem , hogy nem vagyunk 1 formák. Mindenki másban hisz, más fontos neki de ezért nem kell másokat ''megváltoztatnia''. Ha valaki ennyire nem ért 1et ennek a napnak a jelentésével azt beszélje meg otthon, mondja el itt is a véleményét 1 szer de megfelelő időben és helyen.Ha meg ezt nem teszi akkor ha azt a szál virágot átadja akkor se mondja közben az illetőnek , hogy de sokba került.1ébként nem is biztos , hogy mindenkinek 100%ig tisztába kell lenni az eredetével, elég ha csak megpróbál picit jobban odafigyelni a másikra amiről soxor az év többi napján megfeledkezünk esestleg.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest