Hirdetés
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
Aktív témák
-
TéKrys
senior tag
Én is online rendeltem meg.
Egyik haverom nagyon megjárta: miközben ő rendesen fizette a net havidíját az anyja elfelejtkezett a matáv csekkekről. Mire a srác észbe kapott 25e tartozás gyűlt össze. Amint ezt megtudta és összeszedte a pénzt (kölcsönökből), befizette a matáv megszüntette az előfizetést. Lekötötte őket a hálózatról. Közben persze az internetcsekkek szépen jöttek. És nem fogadták el hogy a matáv kikötettet a vonalat. Kérvények, meg rengeteg utánajárás után újra bekötötték nekik a telfont. MÁSIK SZÁMMAL! amire persze nem volt jó a régi internetelőfizetés. A szolgáltató meg ugye egy éven belül nem helyez át! Új szerződést kellett kötni és ha jól tudom mellette fizetni a régit is.

-
TéKrys
senior tag
válasz
Old Death
üzenetére
Nekem 8 nap alatt bekötötték. Kedden szerződéskötés, hétfőn időpont egyeztetés, szerdán bekötés.
Dolgoztam így nem voltam otthon. Az otthoni gépen viszont SuSe is van. Az a szerencsétlen matávos meg azt indította el, oszt mondja anyámnak hogy ő ahhoz nem ért, így nem is állította be a gépemen a netet. Ez volt a szerencséje. Nem nagyon örülök (örültem volna) neki ha távollétemben idegenek piszkálnak a gépemhez. 
-
TéKrys
senior tag
Igen én is többször átgondoltam. Előtte volt egy 15-20e HUF-os gépem 3.2 mpixeles. A karácsonyi és a szilveszteri képeket (vakus) teljesen elb@szta. Úgy felhúztam magam rajta, ekkor határoztam el véglegesen magam egy komoly gép mellett. Meg mondom, a részletfizetzési lehetőség nagyon jó volt.
-
TéKrys
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én használtam vettem egy Nikon coolpix4300 + 512MB kártya. Nagyon fasza kis gép.
-
TéKrys
senior tag
turho:
Csak most kerültem gép elé ismét (a munkahely után), itthon megnéztem a cora katalogust és íme a gép:
Fujifilm FinePix S3500 digitális fényképezőgép:
4 MPixel felbontás
6x optikai és
3.2x digitális zoom
4 féle témaprogram
vieofelvétel funkció
16 MB xD kártya 49.990 Ft
Bocsika ha más is írta már. Siettem ahogy tudtam (csak előbb még sütiztem az asszonyal
) -
TéKrys
senior tag
Szoboszló tele van ilyen motoros bicajokkal. Az a legjobb bennük hogy rájuk van pingálva: ''Tornádó''. Boldog-boldogtalan (öreg-fiatal) ilyennel ''teker'' nálunk.
-
TéKrys
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ha gyakorolni akarsz akkor inkább Skype-n vagy MSN diktálok neked

-
-
TéKrys
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/458.gif)
-
TéKrys
senior tag
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Felfelé mindig lassab.
-
TéKrys
senior tag
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
Passziánsz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod: főleg mindjárt a vihar esetén (bár olyankor én is kikapcsolom a gépet)
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
Itt is gyülekeznek már a csúnya sötétszürke felhők.

-
TéKrys
senior tag
Hát ha nem akarod túl sokáig használni akkor jó. Valahogy az ilyen olcsókkal az a bajom, hogy túl közel kell hajolni hozzá, hogy érzékeljen valamit is. Én vettem egy fülhallgatósat (Canyon), azt ha akarom a fejemre teszem, ha nem akkor meg a gép mellett van és így is simán hallanak odaát.
-
TéKrys
senior tag
Nekem TVnet van. Kedden kötöttem szerződést, hétfőn már telefonon egyeztettem időpontot a bekötésre. Szerdán (leghamarabb időpont volt) délben már jött is a matávos ürge és bekötötte. Mire hazaértem a melóból öcsém már nagyban netezett. Persze az én gépemen. este 9ig kábeleztem keresztbe-kasba a lakást hogy a saját szobájában is tudjon netezni a gépéről.
Az adsl-t úgyis mindig a matáv köti. Legyen az bármelyik szolgáltató. Szerintem neked úgy 2 hét lesz. Szerintem. -
TéKrys
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
(vér)boci 
Ez más, de jó: Bővebben: link
mod: Hangszórókat BE !!
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
A többiek meg esőtáncot járnak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Apple MacBook
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BIOS frissítés
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Path of Exile (ARPG)
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- További aktív témák...
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/03.gif)
![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/357.gif)

Dolgoztam így nem voltam otthon. Az otthoni gépen viszont SuSe is van. Az a szerencsétlen matávos meg azt indította el, oszt mondja anyámnak hogy ő ahhoz nem ért, így nem is állította be a gépemen a netet. Ez volt a szerencséje. Nem nagyon örülök (örültem volna) neki ha távollétemben idegenek piszkálnak a gépemhez. 
)
szerintem

drukkolunk!!
Csak addig bírja ki míg hazaérek ebédelni meg visszajövök. Akkor eshet 3 órát. Utánna megint elállhat.