Hirdetés
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Oszinte leszek: nem tudom.
Anyagilag volt mar jobb is, de ez sem mondhato rossznak.
A tarsasag is jo.
Inkabb csak ezzel a hetvegi bejarassal, meg 2 muszakkal van gondom, mert nehany aggodalmas pillanattol eltekintve a munka sem annyira veszes.
Kar hogy nem vagyok jo programozo
mod:
esmein :
Ha most poenos akarnek lenni azt mondanam, ezt is azert mondod mert nem lattal meg meztelenul
Na de komolyra forditva szot, / es varva vlad szokasos beszolasat/ megint nem erzem jol magam a boromben.
Jottem az utso metron es mindenki tok vidam volt szinte, csak azt nem ertem mirefel... Ja ma egy szekreny is ramesett, de csak kicsit...
Lehet meghalni lenne jo, mert annak smemi ertleme hogy igy eljem le az eletem , csak amiat hogy aztan lehessen hazam es igy sajat csaladom is...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Mobil flották
- OpenWRT topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Spórolós topik
- Furcsaság a Monster Hunter Wilds körül: több DLC = jobb teljesítmény?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha most poenos akarnek lenni azt mondanam, ezt is azert mondod mert nem lattal meg meztelenul
Na de komolyra forditva szot, / es varva vlad szokasos beszolasat/ megint nem erzem jol magam a boromben.