- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Oszinte leszek: nem tudom.
Anyagilag volt mar jobb is, de ez sem mondhato rossznak.
A tarsasag is jo.
Inkabb csak ezzel a hetvegi bejarassal, meg 2 muszakkal van gondom, mert nehany aggodalmas pillanattol eltekintve a munka sem annyira veszes.
Kar hogy nem vagyok jo programozo
mod:
esmein :
Ha most poenos akarnek lenni azt mondanam, ezt is azert mondod mert nem lattal meg meztelenul
Na de komolyra forditva szot, / es varva vlad szokasos beszolasat/ megint nem erzem jol magam a boromben.
Jottem az utso metron es mindenki tok vidam volt szinte, csak azt nem ertem mirefel... Ja ma egy szekreny is ramesett, de csak kicsit...
Lehet meghalni lenne jo, mert annak smemi ertleme hogy igy eljem le az eletem , csak amiat hogy aztan lehessen hazam es igy sajat csaladom is...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha most poenos akarnek lenni azt mondanam, ezt is azert mondod mert nem lattal meg meztelenul
Na de komolyra forditva szot, / es varva vlad szokasos beszolasat/ megint nem erzem jol magam a boromben.