- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
most akkor bosszantsuk kicsit erdeya-t?
nekem 6 nap volt, és ráadásul online rendeltük meg, amiről azt gondoltam, hogy majd kb egy hónap múlva lesz kész, ehhez képest igen gyorsak voltak. és mivel most éppen nemtanulós évem van
, ezért én voltam otthon amikor kötötték, és meg is kérdezte a szerelő, hogy mind3 gép rá lesz kötve? (Axelero Hobbit asszem az az 512-es, és elvileg ugye csak 1 gép lehetne rajta). mondom neki ááá, dehogy, hova gondol meg izé. azt mondja, jól van akkor, mert azt nem lehetne és vigyorog. mondom akkor mindketten tudjuk, hogy that's the way it goes. mondjuk vagy két évvel ha idősebb volt nálam a srác, én meg még csak 20 vagyok..
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nekem 6 nap volt, és ráadásul online rendeltük meg, amiről azt gondoltam, hogy majd kb egy hónap múlva lesz kész, ehhez képest igen gyorsak voltak. és mivel most éppen nemtanulós évem van
, ezért én voltam otthon amikor kötötték, és meg is kérdezte a szerelő, hogy mind3 gép rá lesz kötve? (Axelero Hobbit asszem az az 512-es, és elvileg ugye csak 1 gép lehetne rajta). mondom neki ááá, dehogy, hova gondol meg izé. azt mondja, jól van akkor, mert azt nem lehetne és vigyorog. mondom akkor mindketten tudjuk, hogy that's the way it goes. mondjuk vagy két évvel ha idősebb volt nálam a srác, én meg még csak 20 vagyok..