- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
Aktív témák
-
mbit
tag
egyszer egy szép napon vétetlenül szóba került az út színe. Kicsúszott a számon mikor a haverommal beszélgettünk, hogy az út kék színű. Nem is gondoltam, hogy az emberek szürkének hiszik. A haverom csodálkozott, hogy KÉK szerintem??? Persze nagy színkeverő mester voltam már akkor is, és színmintavételt végeztem én kiderült, hogy tényleg kék az út. alacsony telítettségű ugyan, de ciánoskék. Érdekelt hogy mások akik szürkének nevezik vajon szürkének is látják, azaz csak az alacsony telítettségű ciánoskék esetén a ciánoskék tartalom kevésbé felfedezhető egyes emberek szemében. Kiderült, hogy ha ugyanolyan telítetség és fényerő esetén cián helyett pl pirosat használok, akkor már pirosnak nevezik meg. Sőt ha színhelyes fényképen lévő útnak a fényerejét változatom akkor elérhető, hogy kéknek látszódjon azok számára is, akik egyébként szürkének nevezik. A színérzékelése szvsz mindenkinek hasonló, inkább a megnevezés nem stimmel. Tehát ugyanúgy kékesnek látja mindenki az út színét, csak ennek a színnek a neve szürke szerintük...
A topicom egy felmérés lett volna csupán, mennyire gyakori azon ''szemek'' sazáma, akik az út színét elég kéknek látják ahhoz, hogy ne szürkének nevezzék meg.
Egyenlőre ennyi, hogy mit akarok ezzel és mit kezdtem ezekkel a tapasztalatokkal később elmagyazázom!
Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest