Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Húha, kérdés kérdés hátán

Kanin van a dio meg a w3 szekció, dion van 1 oper, meg egy mod, az oper néha átnéz hozzánk, de nem jellemző. Úgyhogy én vagyok egyedül, nekem 2 barátom segít, egyikük op, másikuk inkognitóban. Van egy bot, amivel lehet kickelgetni, rajtunk kívül kb 3 embernek van joga hozzá. Ez azt jelenti, hogy általában én vagyok egyedül fent vs 300-350 user. És az említett segítők is csak néha, miattam. Ha én lépek, senki nem marad.
Amúgy voltam fhranszia barátunknál, a főnökével is társalogtam, meg 2 csajjal, meg még egy sráccal, úgy csináltak, mintha nagyon tetszenék nekik, de igyekszem nem bedőlni. Hétfőn kiderül, mi a szitu.
Kanin megint állatkert van, asszem nézegetem tovább, és közben mondogatom magamnak, hogy milyen jó, hétvége van, meg minden
Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro / 256GB / Kék / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Kék Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- Eladó Auna LDT 13-C024 duplamonitortartó állvány.
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Air 13" / M3 / 16GB RAM / 512GB SSD / Midnight / Garancia
- Eladó APC Back-UPS 1400VA 230V AVR IEC Sockets BX1400UI
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- -55%!!! LEGÚJABB GENERÁCIÓ! Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest