Hirdetés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Én találkoztam, de úgy,hogy egymás szülei is összekevertek minket, és a poén hogy ő is András mint én
Halálkomolyan!
Asszem bérmálkozáson volt (vagy ami előtte van,nemtom már, csak egy csaj miatt mentem hittanra anno ált, 4.-ben
)
Én ültem szépen a padon, a hasonmásom meg kint volt a színpadon,néztem is hogy hm, hogy hasonlít rám...egyszercsak odajött két nő, (mint később kiderült a hasonmás anyja és nagyanyja), és mondták nekem hogy na menjünk haza, meg jól leszidtak hogy hogy viselkedtem a színpadon stb...én meg csak néztem, meg habogtam hogy kikmaguk
De még nincs vége, az előadás közben meg az én muterom kevert össze a hasonmással engem, nézte a színpadon a másikat, és gondolta magában hogy ''ez az András nem is mondta hogy kinn lesz a színpadon...meg hogy viselkedik, majd otthon megkapja a magáét..) aztán föltűnt neki hogy nem olyan nadrág van a hasonmáson mint amilyet rámadott az ünnepségre, és kezdte kapsigálni hogy mivan
-
MUŁĐER
addikt
Micsoda csend borult a PH!-ra, a világra! Mindenki alszik és álmodik, várva a szebb holnapot...míg az éjjeli baglyok itt kísértenek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lassan itt a hajnal, új napfény csillan , de én élvezem-e csendes órát, amikor a világ körülöttem eltűnni látszik...hogy hangos nyüzsgéssel föltámadjon minden reggel hamvaiból akár egy főnixmadár, hangosan élvezve hogy él!
Mennyire zavar a világ zaja már....
(hajnali 5-körül ez jutott eszembe
) -
MUŁĐER
addikt
-
MUŁĐER
addikt
Bővebben: link
jujj

Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Túra és kirándulás topic
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Sorozatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Halálkomolyan!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

Mért, más kocsinál nem nyomódik be a lemez_? Jesus