Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Én találkoztam, de úgy,hogy egymás szülei is összekevertek minket, és a poén hogy ő is András mint én
Halálkomolyan!
Asszem bérmálkozáson volt (vagy ami előtte van,nemtom már, csak egy csaj miatt mentem hittanra anno ált, 4.-ben
)
Én ültem szépen a padon, a hasonmásom meg kint volt a színpadon,néztem is hogy hm, hogy hasonlít rám...egyszercsak odajött két nő, (mint később kiderült a hasonmás anyja és nagyanyja), és mondták nekem hogy na menjünk haza, meg jól leszidtak hogy hogy viselkedtem a színpadon stb...én meg csak néztem, meg habogtam hogy kikmaguk
De még nincs vége, az előadás közben meg az én muterom kevert össze a hasonmással engem, nézte a színpadon a másikat, és gondolta magában hogy ''ez az András nem is mondta hogy kinn lesz a színpadon...meg hogy viselkedik, majd otthon megkapja a magáét..) aztán föltűnt neki hogy nem olyan nadrág van a hasonmáson mint amilyet rámadott az ünnepségre, és kezdte kapsigálni hogy mivan
-
MUŁĐER
addikt
Micsoda csend borult a PH!-ra, a világra! Mindenki alszik és álmodik, várva a szebb holnapot...míg az éjjeli baglyok itt kísértenek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lassan itt a hajnal, új napfény csillan , de én élvezem-e csendes órát, amikor a világ körülöttem eltűnni látszik...hogy hangos nyüzsgéssel föltámadjon minden reggel hamvaiból akár egy főnixmadár, hangosan élvezve hogy él!
Mennyire zavar a világ zaja már....
(hajnali 5-körül ez jutott eszembe
) -
MUŁĐER
addikt
-
MUŁĐER
addikt
Bővebben: link
jujj

Aktív témák
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- Üzletből, garanciával, Lenovo IdeaPad Slim 5 14IRL8 i7-13620H 16 szál /16GB RAM /1TB SSD /OLED
- DELL 5050 MT CORE i7 6700 GAMER PC 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD GTX 1060 6GB DDR5 WIN11 1Év GARANCIA!
- DELL 5050 MT CORE i5 7600 GAMER PC 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD GTX 1060 6GB DDR5 WIN11 1Év GARANCIA!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Halálkomolyan!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

Mért, más kocsinál nem nyomódik be a lemez_? Jesus