- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Én találkoztam, de úgy,hogy egymás szülei is összekevertek minket, és a poén hogy ő is András mint én
Halálkomolyan!
Asszem bérmálkozáson volt (vagy ami előtte van,nemtom már, csak egy csaj miatt mentem hittanra anno ált, 4.-ben
)
Én ültem szépen a padon, a hasonmásom meg kint volt a színpadon,néztem is hogy hm, hogy hasonlít rám...egyszercsak odajött két nő, (mint később kiderült a hasonmás anyja és nagyanyja), és mondták nekem hogy na menjünk haza, meg jól leszidtak hogy hogy viselkedtem a színpadon stb...én meg csak néztem, meg habogtam hogy kikmaguk
De még nincs vége, az előadás közben meg az én muterom kevert össze a hasonmással engem, nézte a színpadon a másikat, és gondolta magában hogy ''ez az András nem is mondta hogy kinn lesz a színpadon...meg hogy viselkedik, majd otthon megkapja a magáét..) aztán föltűnt neki hogy nem olyan nadrág van a hasonmáson mint amilyet rámadott az ünnepségre, és kezdte kapsigálni hogy mivan
Aktív témák
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Halálkomolyan!