- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Esmein: ket millank nincs, de reszletre vennenk, mert kell kocsi Vagy ejszaka buszozhatok mindig masfel orat egyedul az ejszakaban . Most vagy veszunk most egy oreget (ami lehet ket nap utan bedobja az unalmast, viszi a pénzt) kesobb ujat, vagy mar most ujat....
Volkovy: ennyi erovel mondhatnam a skodakra is , hogy sz@r, mert a régiek, khm nem voltak az autóipar csúcsremekei.
Azt nézd meg az octaviát, milyen kib. jó kocsi...
Bár lehet a végén rájövünk, hogy igazándiból nem kell nekünk most még kocsi![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
volkovy: hát nem tudom, te mar ultel uj loganban, hogy ezt igy kijelented? Ilyen panaszt nem hallottam rá. Azért a skodát irtam, mert azt hittem, régi tapasztalatokbol itélsz.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen videókártyát?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Google Pixel topik
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)